099 200 4949, info@pokretna-radionica.hr

Naš servis mobitela- Zašto smo drugačiji?

Pokretna radionica je servis mobitela koji je uvijek nastojao biti malo drugačiji od ostalih. Uvijek volimo čuti vaše povratne informacije na našoj Facebook ili Instagram stranici. To nas motivira da vam ponudimo najbolju moguću uslugu i naš servis mobitela podignemo na sasvim novu razinu. Ako još niste koristili našu uslugu popravka mobitela, možda se pitate što nas zapravo čini drugačijima.

Najvažnija stvar je da Vi mobitel ne morate nositi na servis, nego servis mobitela dolazi k Vama. Dođemo na Vašu trenutnu lokaciju, pokucamo na vrata, posudimo mobitel, pitamo sve važne podatke i odemo u naše servis vozilo sparkirano ispred. U svakom trenutku možete doći provjeriti što i kako radimo. Uvijek dajemo sve od sebe da vam mobitel popravimo kako treba i vratimo u roku kada smo rekli da ćemo ga vratiti. Znamo da je vaše vrijeme važno i možete računati na nas da ćemo vam brzo vratiti vaš mobitel!

Servis mobitela na Vašoj lokaciji - Pokretna radionica Zagreb
Servis mobitela na Vašoj lokaciji – Pokretna radionica Zagreb

Imamo kvalificirane tehničare koji rade na vašem mobitelu. To znači da naš servis mobitela ne samo da će riješiti problem na vašem uređaju, također ćemo identificirati druge potencijalne probleme i pobrinuti se da i vi znate za njih. Ponekad je udar koji je napukao ekran vašeg iPhonea, Samsunga, Huaweija učinio više od pukog razbijanja ekrana i Vi morate znati o tome, a mi ćemo vas obavijestiti unaprijed prije nego krenemo s popravkom!

Naši tehničari imaju bogato prethodno radno iskustvo u servisiranju mobilnih ili tablet uređaja. Povrh toga, imamo preko 10 godina iskustva u industriji i popravili smo preko nevjerojatnih 7.000 mobilnih ili tablet uređaja!

Važno nam je da svi naši korisnici (novi i stari) znaju da uvijek mogu računati na naš servis mobitela i na naš tim za podršku, ne samo tijekom popravka nego i nakon toga. Nudimo BESPLATNU telefonsku tehničku podršku svima kojima je potrebna pomoć nakon popravka.

Kao i većini ljudi, vaš mobitel više nije samo cigla koju nosite u džepu da biste prihvatili povremene telefonske pozive. Danas je to nužan alat za posao, obitelj i prijatelje. Pohranjuje i čuva Vaše najdragocjenije uspomene i podatke. Pokretna radionica i naš tim ovu odgovornost shvaća vrlo ozbiljno.

Kako možete popraviti svoj mobitel? Nazovite naš servis mobitela ili ispunite kontakt formu putem naše web stranice pokretna-radionica.hr.

Share This