099 200 4949, info@pokretna-radionica.hr

Servis Samsung mobitela i tableta

Pokretna Radionica nudi servis Samsung mobitela ili tableta i rješava Vaše probleme. Ako je vaš Samsung mobitel ili tablet prestao raditi ili vam je slučajno ispao i razbio se ekran, možemo vam pomoći i popraviti ga — i to brzo.

Zašto odabrati naš servis Samsung mobitela ili tableta?

U Pokretnoj Radionici nudimo servis Samsung mobitela i tableta u najkraćem mogućem roku. Znamo koliko vam je mobitel potreban, te prije nego dođemo na Vašu lokaciju, nabavimo sve potrebne dijelove i započinjemo s popravkom čim vam pokucamo na vrata.

Servis Samsung mobitela na Vašoj adresi
Servis Samsung mobitela na Vašoj adresi

Ponosni smo na naše dugogodišnje iskustvo popravka mobitela i tableta te s lakoćom rješavamo probleme. Nudimo pristupačne, razumne cijene i na nama je da vaš Samsung dobije stručnu pomoć. Za servis Samsung mobitela ili tableta koristimo dijelove koji su po kvaliteti najsličniji original Samsung dijelovima.

Najčešći popravci na Samsung mobitelima koje nudimo

  • Popravak Samsung ekrana/zaslona: Bilo da se radi o oštećenom zaslonu ili ekranu koji ne reagira, Pokretna Radionica popravit će zaslon vašeg Samsunga istog dana. Nakon popravka vaš zaslon će biti brz i osjetljiv kao na novom uređaju.
  • Zamjena Samsung stražnjeg stakla: Dolazimo na vašu lokaciju i zamijenit ćemo vaše oštećeno, napuklo ili razbijeno Samsung stražnje staklo u roku od sat vremena.
  • Zamjena baterije za Samsung: Ako se baterija na vašem Samsung mobitelu ili tabletu brzo isprazni, a treba joj jako dugo vremena da se napuni, vrijeme je za novu. Pokretna Radionica zamijenit će staru bateriju novom istog dana, ispred vašeg kućnog praga.
  • Problemi s priključkom za punjenje: Možda uopće ne možete napuniti telefon ili to možete učiniti samo držeći punjač pod određenim kutom. Ovo su tipični problemi s priključkom za punjenje, a mi nudimo rješenje istog dana.
  • Popravci matične ploče Samsunga: Vaš Samsung može imati nekoliko problema zbog kvara matične ploče. Naš servis Samsung mobitela detaljno i temeljito će riješiti problem.
  • Oštećenja uzrokovanih vodom: Pokretna radionica će na najsigurniji način pokušati sačuvati unutarnje komponente vašeg mobitela ili tableta koliko je to moguće.

Svjesni smo da su mobiteli sastavni dio svakodnevnog života, bilo to u privatne ili poslovne svrhe – i da je teško kada neki od naših uređaja ima problema. Pokretna radionica nudi servis Samsung mobitela ili tableta te vam u najkraćem mogućem roku rješava i otklanja poteškoće s vaših uređaja.

Share This